Täyden palvelun autokorjaa­mo

VP-huolto tarjoaa sinulle laadukkaat huollot ja korjaukset autosi merkistä tai mallista riippumatta. Me tarkistamme, huollamme ja korjaamme autosi takuuvarmasti kilpailukykyiseen hintaan. Uudet autot huollamme aina takuun säilyttäen. Lisäksi rengashotellimme tarjoaa renkaiden vaihdon sekä kausisäilytyksen aina tarpeesi mukaan.

Katsastustarkistus

Katsastustarkistus on vaivaton ja edullinen tapa pitää huoli siitä, että katsastuksessa kaikki on kunnossa. Mekaanikkomme huomaa autosi mahdolliset puutteet ja antaa kilpailukykyisen tarjouksen katsastusta varten kunnostettavista kohteista.

Vuosi- ja määräaikaishuolto

Suoritamme vuosi- ja määräaikaishuollot bensasta täyssähköautoihin - merkistä riippumatta. Huollattamalla autosi meillä, autosi takuu säilyy samalla tavalla kuin merkkiliikkeessä huollettuna.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointihuolto on tärkeä suorittaa säännöllisesti – vielä silloin, kun se toimii. Säännöllisellä huollolla varmistat, että ilmastointi puhaltaa kylmää ja autosi kuluttaa vähemmän. Lisäksi vältät kalliit ilmastoinninkorjaukset.

Öljynvaihto

Moottoriöljyn vaihtaminen on yksi auton tärkeimmistä huolloista. Käytössä moottoriöljy likaantuu ja sen voiteluominaisuudet heikkenevät. Öljynvaihdolla ylläpidät moottorisi kuntoa sekä estät sen ennenaikaista kulumista.

Jarruhuolto

Jarrujen säännöllisen huollon tärkeys on itsestäänselvyys. Huollattamalla jarrusi takaat tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen sekä vältyt suurilta remonteilta ja onnettomuuksilta.

Vianetsintä ja viivakoodien luku

Ilmestyikö mittaristoon vikavalo tai käyttäytyykö autosi omituisesti? Me paikallistamme ja selvitämme vian syyn sekä hoidamme autosi kuntoon kilpailukykyiseen hintaan!

Rengaspalvelut

Me hoidamme kaikki rengasasiat helposti kuntoon saman katon alla: renkaan vaihdot ja uudet renkaat, korjaukset sekä varastoinnin VP-huollon rengashotellissa.

Sijaisauto tai pyörä

Tarvitsetko autoa huollon tai korjauksen ajaksi? Meiltä varaat kätevästi sijaisauton käyttöösi. Saatavilla myös ympäristöystävällinen Jopo.

Lisälämmittimen korjaus

Lisälämmitin on näppärä varuste Suomen talven kylmissä olosuhteissa. Jos vika yllättää, korjaamme Arctic, Webasto ja Eberpächer -lisälämmittimet.

Muut asennukset ja korjaukset

Tarvetta muulle huolto-, asennus- tai korjaustyölle? Teemme myös pieniä hitsaustöitä. Ota meihin yhteyttä ja hoidetaan autosi kuntoon.